


Treninger (frem til sommerferien);
Vi trener i Farrishallen som følger;
Tirsdager, kl. 16.00 - 18.00
Fredager, kl. 16.00 - 18.00
​
Fysisk trening;
​
Onsdager, kl. 18.00 - 20.00
Bøkeskogen og Farrishallen
Følg med når vi spiller cuper:
Vi skal spille følgende cuper;
Se GTP.
Superfredager
Den første fredagen i hver måned er det Superfredag. Det betyr masse moro sammen i forskjellige omgivelser.
Oftest går vi i svømmebassenget i Farrishallen etter trening, for deretter å spise pizza, leke i hallen og spille brettspill.
Andre ganger har vi LAN, beachhåndball, sykkeltur, grilling. Ja, alt moro som omgivelsene kan by oss uten den helt store kostnaden.
Praktisk informasjon;
Her finner du praktisk informasjon om laget, treningstider, GTP, turneringer, treningssamlinger, avslutninger mv.
Hva driver oss som bruker fritiden vår på din gutt?
Vi er etterhvert blitt mange som bruker fritiden vår på i drifte håndballgutta født 2002 og 2003 i Larvik Turn. De grunnleggende kreftene som skaper motivasjon for slikt engasjement, er det å kunne bidra til å skape gode oppvekstkår og livslange kameratskap mellom jevngamle venner. Våre egne sønner og deres kamerater. Kameratskap som i svært mange tilfeller vil vare livet ut. Gi dem opplevelser og barndomsminner som varer like lenge og gir gode assosiasjoner til denne perioden i livet deres. Vi gleder oss også over muligheten til å gi gutta våre trening på samhandling med andre. Samt gi dem utfordringer, små som store med til hørende mestringsopplevelser på langt flere arenaer enn "bare" håndballbanen. Mestringsopplevelser som bygger selvtillit og trygghet. Uansett ferdighet på banen. Stille krav, motivere, inspirere, sette grenser, sprenge grenser!
Vi ønsker rett og slett å bygge en god kultur i og blant gutta. En god håndball- og treningskultur som kjennetegnes ved at alle gutta bryr seg om hverandre, heier på hverandre, ønsker hverandre suksess. Gir hverande en posisjon i gruppen som er helt uavhengig av prestasjonsnivå på banen. Og vi ønsker å gjøre håndballen og opplevelsene her til endel av guttas identitet på en positiv måte. At man er stolt av det man er endel av. At man går i skolegården, blant andre venner, i familieselskaper eller hva det skal være, og forteller om cuper, reiser, treninger, gode opplevelser, morsomme hendelser, herlige kommentarer, pokaler (med flotte selfies) eller hva det skal være. Men at gutta stolt kan vise og fortelle hva man er en viktig del av. Og igjen uansett ferdighetsnivå. Vi er langt mer en fritidsklubb enn vi er håndball-lag. Derfor reiser vi på cuper, derfor har vi Superfredager, derfor sender vi pokaler på rundgang blant alle gutta. Og derfor stiller vi krav, og jubler uhemmet når noen lykkes. Om det er første mål, en god finte eller en herlig kommentar.
Vi har tre lag. G13-1, G13-2 og G14. Vi forsøker å gjøre alle til "vinnere". Vinnere av kampen, vinnere over de utfordringer vi står ovenfor, vinnere på trening og vinnere i "garderoben". Vi tror (og merker) at alle har lyst til å være med på et vinnerlag. Derfor har vi meldt på mange lag. Slik at vi kan fordele spilletid på beste vis. Våre spillere, spiller flere kamper enn de fleste. G13-1 forsøker å bli seriemestere med de spillerne som trener mest og har best innsats. G13-2 er en arena hvor vi ønsker å øke spilletiden til de som ikke har kommet like langt i sin håndball. Det er litt "deres" lag. G13 kjemper med "nebb og klør" for gode resultater. Men både på lag G13-1 og G-14 forsøker vi å dele spilletid innenfor rammen av gode resultater, slik at flest mulig får anledning til å delta mest mulig. Gitt at treningsgrunnlaget og innsatsen på trening er der den skal være. På G13-2 kan hende vi gjør det samme i enkeltkamper. Men det er ikke utgangspunktet.
Vår betaling for det arbeidet vi legger ned får vi gjennomg gode tilbakemeldinger fra de som følger det som skjer i laget vårt nærmest. Fra spillerne selv og fra foreldre. Allikevel, mest av alt gjennom å oppleve den fantastiske utviklingen som spillerne er i, på håndballbanen, men aller mest utenfor håndballbanen. Vi opplever at det er en kultur i laget som er preget av utelukkende positive elementer. De støste øyeblikkene kommer når vi får høre at gutta gleder seg til aktivitetene vi driver, spesielt når vi hører at de som ikke har kommet like langt i håndballen gleder seg. Da skjønner vi at vi har fått til noe unikt sammen, spillerne, dere foreldre og vi i støtteapparatet!
-
Det å være skadet er ikke fraværsgrunn. Man møter til alternativ trening eller for å få med seg informasjon. Er man langtidsskadet lager vi egne programmer i styrkerom og med sykkel i Farrishallen.
-
Når vi starter opp etter sommeren er det gutta selv som må melde forfall.
-
Forfall må meldes så snart man er klar over mulig forfall. Å melde forfall umiddelbart før trening er for sent, med mindre årsaken er like akutt. Trenerne planlegger treningene over lengre perioder og kommer ofte i utfordrende situasjoner pga sene forfall.
-
Det er forskjell på forfall og ikke å kunne trene. Forfall meldes når man ikke er i stand til å komme på trening. Kan man komme på trening uten fare for seg selv og andre, møter man på trening uansett om man kan trene eller ikke.
-
Alle stiller med drikkeflaske og mat/næring til etter trening. Alle må møte opp minst 10 minutter før trening for å gjøre seg klar/forberede seg til treningen. Alt fra knyte skolisser/ta på rette tøyet/"hyle fra seg", tape, toalettbesøk og andre før-trening-aktiviteter. Slik at vi er helt klare når treningen starter.
Rutiner for trening;
